سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت مقام آمریکایی: در مجموع 30 پهپاد MQ-9 توسط پدافند هوایی ایران سرنگون شده‌اند اعتراف دبیرکل ناتو به همدستی در تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران بلومبرگ: کشتیرانی از طریق تنگه هرمز تقریباً متوقف شد واکنش عراقچی به سخنان موهن ترامپ علیه ایران؛ پاسخ ما، عمل ماست بقائی: ایران با قاطعیت از منافع ملی و حاکمیت خود دفاع خواهد کرد ترامپ حکومت جولانی را از فهرست حامیان تروریست خارج می‌کند / چراغ سبز واشنگتن برای کاهش تحریم‌های سوریه

الحریری: لبنان با خطر فروپاشی خطرناکی روبه رو است

الحریری: لبنان با خطر فروپاشی خطرناکی روبه رو است نخست وزیر مأمور به تشکیل کابینه در لبنان ضمن هشدار درباره تبعات تأخیر در تشکیل این کابینه گفت که گفت‌وگوها تا زمان تشکیل دولت جدید ادامه خواهد داشت.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۹ - ۰۳ دی ۱۳۹۹ - 2020 December 23
کد خبر: ۷۱۵۳۶

به گزارش راهبرد معاصر «سعد الحریری»، رئیس جریان المستقبل و نخست‌وزیر مأمور به تشکیل کابینه در لبنان گفت این کشور با خطر فروپاشی خطرناکی روبه‌رو است.

او چهارشنبه در نشستی خبری اظهار داشت که کابینه جدید باید از بین متخصصان و کارشناسان ایجاد شود. الحریری گفت که دیگر وقتی نمانده و در صورت عدم تشکیل دولت این کشور به سرعت فروخواهدپاشید.

او گفت که مذاکرات و گفت‌وگو با احزاب و جریان‌های سیاسی در این کشور تا زمان تشکیل دولت جدید ادامه خواهد داشت.

نخست‌وزیر اسبق لبنان گفت که امیدوار است که گروه‌های سیاسی به فکر وضعیت و معیشت مردم باشند و برای تشکیل کابینه جدید همکاری داشته باشند.

به دنبال انفجار مهیب در بندر بیروت به تاریخ چهارم آگوست (۱۴ مرداد) و وارد آمدن خسارت گسترده به این بند و پایتخت لبنان، بحران در این کشور عمیقتر شد و تلاش‌ها برای تشکیل دولت جدید بعد از استعفای دولت حسان دیاب به ثمر ننشست و سعد الحریری طی ماه های اخیر، بعد از انصراف مصطفی ادیب مأمور به تشکیل کابینه شده است.

فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار